Kuvituskuva - Kirjekuori Pitkyn postimerkillä

Pitkyn jäsenkirje 5/2021 – Projektinhallintapäivä etsii esityksiä – ja muuta ajankohtaista

Hei!

Ensin ilmoitus Pitkyn uudesta torstai-iltojen vepinaareista, jotka alkavat tänään 1.4. klo 22. Lue lisää ja tule mukaan!

https://pitky.fi/2021/04/01/pitkyn-torstai-iltavepinaarit-alkavat-1-4/

Sitten muihin asioihin… Projektinhallintapäivä on yksi Pitkyn klassikkotapahtuma. Tänä vuonna se on tiistaina 8.6. ja tapahtumaa on nyt alettu rakentaa, eli tärkeimpä asiana se, että webinaariin etsitään esitysehdotuksia. Tensun tiedote:

Tampereen yliopisto ja Pitky järjestävät jälleen perinteisen maksuttoman (VIII) Projektinhallintapäivän tiistaina 08.06.2021. Mukana yhteistyössä ovat myös Projektiammattilaiset ry, PM Club Tampere ja Tampereen ammattikorkeakoulu.

Tilaisuus järjestetään tällä kertaa kokonaan Zoom-vepinaarina (eikä fyysisesti Tampereella Hervannan kampuksella). Tilaisuuden puheenjohtajana toimii tuttuun tapaan lehtori Tero Ahtee.

Päivään toivotaan esityksiä esimerkiksi onnistuneista projekteista, ketteristä uusista agile-tuulista, uusista projektimalleista ja muista projektitoiminnan ajankohtaisista teemoista. Päivää teemoitetaan esitysehdotusten mukaan. Kiinnostuneet voivat ehdottaa esitystä huhtikuun loppuun mennessä osoitteeseen tero.ahtee@tuni.fi. Lähetä otsikko, kuvaus muutamalla sanalla tai lauseella ja toive pituudesta (15 – 30 – 45 min). Saa myös ”ilmiantaa” työkaverin.

Päivän sivut ovat toistaiseksi osoitteessa https://pitky.fi/2021/01/10/projektinhallintapaiva-2021-kesakuun-alussa/.

Tiedotamme siellä lisää. Kannattaa jo tässä vaiheessa lisätä tuo päivä kalenteriin!

Projektinhallintaterveisin,

järjestelytoimikunnan puolesta Tero Ahtee

 

Muita uutisia:

TIVIA:n uudesta mediasta, ICT Insiderista on tiedotettu:
https://tivia.fi/2021/03/19/tivia-laajentaa-toimintaansa-mediapuolella-it-insider-aloittaa-toimintansa-alkuvuonna/

TIVIA:n puheenjohtajakokouksessa korostettiin, että sen pitäisi olla varsinkin tivialaisille näkyvyyttä tuottava julkaisukanava. Meinataan saada liveksi toukokuussa. Juttuideoita voi jo lähettää: https://bit.ly/itinsider-juttuidea

TIVIA uusii vuoden aikana kaikki ICT-systeeminsä, minkä pitäisi näkyä positiivisesti jäsenillekin. TIVIA-päivillä jäsenyhdistysten edustajat pääsevät workshoppaamalla vaikuttamaan kehitykseen. Muuten seurataan tilannetta…

Testausväelle tiedoksi: Jos ”kelit” sallivat, Tampereella järjestetään FiSTB:n sertifiointikoetilaisuus 23.4.

https://tivia.fi/sertifiointitestit/?fwp_tyyppi=tivia_sertifioint&fwp_paikka=lansi-suomi

Muuta tapahtumatoimintaa meillä ja muussa TIVIA-yhteisössä:

PM Club Tampereella oli sessio 23.3. aiheella Viestintä projektin onnistumisen takeena. Ilmainen ja avoin. Porukkaa oli hulppeasti yli 140. Lue raportti netissä: https://pitky.fi/2021/03/23/pm-club-tampere-kokoontui-isolla-porukalla-viestinnan-pariin/. Clubi kaipaa myös aiheideoita tuleviin tapahtumiin. Niitä voi kertoa lomakkeella: https://bit.ly/3w7Mcbb

TIVIA:n neliosainen webinaarisarja IT:n soveltamisen ja johtamisen parantamiseksi jatkuu 13.4.

https://tivia.fi/2021/02/17/webinaarisarja-itn-soveltamisen-ja-johtamisen-parantamiseksi/

15.4. pidetään näillä näkymin tapahtuma kierto-/alustataloudesta. Se on vielä valmistelussa, eli kuulet siitä tarkemmin myöhemmin (ok, kohta tulee kiire).

Tervetuloa Pitkyn etä-kevätkokoukseen 28.4. klo 18! Esiohjelmana keskustelemme meitä pirkanmaalaisia eteenpäin vievistä piirteistä ja Pitkyn manifestista. Lue tarkemmin ja ilmoittaudu: https://pitky.fi/2021/03/11/pitkyn-kevatkokous-28-4-2021/   Spesiaalietu: Kevätkokouksessa ei ole vaaraa joutua vahingossa hallitukseen!

———–

Pitkyn tapahtumat löytyvät aina osoitteesta: http://pitky.fi/f/tapahtumat. Haluatko järjestää asiallisen iltapalan? Ks. https://pitky.fi/toiminta/asialliset-iltapalat/. Entä perustaa kerhon, verkoston tms. Pitkyn alle? Ks. https://pitky.fi/toiminta/miten-perustetaan-uusi-kerho-pitkyn-osaksi/

Tarkempia tietoja TIVIAN ja jäsenyhdistysten tapahtumista: https://tivia.fi/tapahtumat/ Yhä useampi tapahtuma on avoin kaikkien TIVIA:n yhdistysten jäsenille (yleensä merkitty Verkostokortti-logolla) – ja etätapahtumiin on helppo osallistua.

Muista seurata Pitkyn somea https://twitter.com/Pitky_ry (siellä jaamme tärkeitä tai kiinnostavia muidenkin asioita), LinkedIn-ryhmä https://www.linkedin.com/groups/1059177/  on olemassa sinunkin viestejäsi varten. Terveisin,

Matti Vuori, Pitkyn puheenjohtaja

puheenjohtaja@pitky.fi