Kuvituskuva - Kirjekuori Pitkyn postimerkillä

Pitkyn jäsenkirje 9/2021 – Hyvää kesää, syksyn asioita, TIVIA-kuulumisia ja muuta

Heips! Hyvää kesää ja juhannusta,

Pitkyssäkin ainakin hallitus pitää kesälomaa ja kokoontuu taas 10.8. Silloin pitää taas miettiä jäsenten ja muiden ajatuksia tapahtumiksi ja muuksi tekemiseksi. Syyskaudelle on reilusti tilaa mm. asiallisille iltapaloile. Niissä voidaan todennäköisimmin syksyllä siirtyä ihan fyysiseen toteutukseen. Olisiko sinun työpaikallasi kiinnostavaa teemaa kohtaaamisen ja keskustelun aiheeksi? Ks. asiallisista iltapaoista https://pitky.fi/toiminta/asialliset-iltapalat/

Kestävän kehityksen tapahtumasarja jatkuu syyskaudella 16.9. otsikolla data-alustat ja esimerkit. Tapahtuma on vasta plänäyksessä. Petri (petri.parkkali@pitky.fi) ottaa vastaan ehdotuksia käsiteltävistä esimerkeistä. Saa nähdä, onko silloin jo fyysisen tapaamisen aika. Pistä päivä jo kalenteriisi. Detaljit päivittyvät tänne:

https://pitky.fi/2021/05/20/kestavan-kehityksen-data-alustat-ja-esimerkit/ Siellä on myös linkki ekan tapahtuman juttuun.

Lue pieni raportti kesäkuun Projektinhallintapäivästä https://pitky.fi/2021/06/08/projektinhallintapaivassa-rikas-kattaus-aiheita/ . Sen osana on Pitkyn terveiset päivän yleisölle, mutta pätevät kyllä muillekin.

Elokuussa (arvio 16.8.) avautuu haku TIVIA:n ensi vuoden hallitukseen. Sinne olisi hyvä löytää pirkanmaalaista edustusta. Mieti ja vinkkaa sopiville aikaansaaville ja fiksuille ihmisille. Lue TIVIA:n uunituore  (minun kirjoittamani) tiedote aiheesta https://tivia-jasenyhdistykset.fi/2021/06/23/miten-me-saamme-tivialle-parhaan-mahdollisen-hallituksen-yhteistyolla/

TIVIA-suhteista sellainen tieto, että TIVIAn uusi toimitusjohtaja Janne Mustonen poikkesi 15.6. etätapaamassa Pitkyn hallitusta ennen sen kokousta. Juttelimme tunnin verran ICT- asioiden edistämisestä ja TIVIA-yhteisön kehittämisestä. Yhteinen tulevaisuutemme näyttää oikein lupaavalta.

 

Ai niin, netissä on kesä/juhannuspostikorttikuva https://pitky.fi/hyvaa-kesaa-ja-juhannusta.

 

Vielä viranomaisuutisia: PRH on 21.6. hyväksynyt kevätkokouksen päättämät Pitkyn sääntömuutokset. Olennaisin muutos oli se, että pandemian jälkeenkin voi kevät- ja syyskokouksiin osallistua etänä, jos on kipeänä tai muuten ei pääse paikalle. Säännöt löytyvät Pitkyn nettisaitilta Yhdistys-valikon alta.

 

Palaillaan,

Matti Vuori, Pitkyn puheenjohtaja

puheenjohtaja@pitky.fi

 

———–

Pitkyn tapahtumat löytyvät aina osoitteesta: http://pitky.fi/f/tapahtumat. Haluatko järjestää asiallisen iltapalan? Ks. https://pitky.fi/toiminta/asialliset-iltapalat/. Entä perustaa kerhon, verkoston tms. Pitkyn alle? Ks. https://pitky.fi/toiminta/miten-perustetaan-uusi-kerho-pitkyn-osaksi/

Tarkempia tietoja TIVIAN ja jäsenyhdistysten tapahtumista: https://tivia-jasenyhdistykset.fi/tapahtumat/ Yhä useampi tapahtuma on avoin kaikkien TIVIA:n yhdistysten jäsenille (yleensä merkitty Verkostokortti-logolla) – ja etätapahtumiin on helppo osallistua.

Muista seurata Pitkyn somea https://twitter.com/Pitky_ry (siellä jaamme tärkeitä tai kiinnostavia muidenkin asioita), LinkedIn-ryhmä https://www.linkedin.com/groups/1059177/  on olemassa sinunkin viestejäsi varten.