Kuvituskuva - Kirjekuori Pitkyn postimerkillä

Pitkyn jäsenkirje 5/2022 – Pirkanmaan ICT:n kehittämisasioita

Hyvää loppukevättä!

Kaikenlaista Pirkanmaan kehittämiseen liittyvää aktiviteettia on ollut ilmassa Pitkyssä ja muualla.

Pitky ja Pirkanmaan ekonomit vierailivat aamiaisella Business Tampereen vieraana kuulemassa alueen terveysekosysteemistä. Lue pieni juttu käynnillä kohdatuista ajatuksista:
https://pitky.fi/2022/05/28/business-tampereella-tutustumassa-terveysekosysteemiin/

Pirkanmaan liitto kaipaa monimuotoisuutta ICT-alalle ja sen Innovaatio- ja tulevaisuustyön johtaja Petri Räsänen kysyi Twitterissä että olisiko Pitkyllä ideoita. Laitoin heille tällaisen tekstin vastauksena:
https://pitky.fi/2022/05/20/ajatuksia-pirkanmaan-ictn-diversiteetin-lisaamisesta/

Pirkanmaan liiton järjestämässä tilaisuudessa 23.5.2022 esiteltiin Pirkanmaan digitaalinen kompassi – mihin tuo diversiteettiasiakin tietysti liittyy. Tilaisuuden tallenteeseen ja lisätietoihin hommasta pääset osoitteessa:
https://www.pirkanmaa.fi/pirkanmaa-euroopan-digiosaamisen-karkeen-digitaalinen-kompassi-tilaisuus-23-5-striimaus/

Pitkyn hallituksessa on ollut esillä, että voisimme alkaa jakaa tunnustuspalkintoa pirkanmaalaisille ICT-alan saavutuksille. Tämä on ollut jo LinkedIn-ryhmässämme esillä. Tero Lahtinen lupasi Petri Parkkalin kanssa konseptoida juttua eteenpäin. Plänätään sitä rauhassa, tuodaan ehdotus syyskokoukseen ja eka kerta voisi sitten olla keväällä 2023.

Menneenä Eurooppa-päivänä oli mietinnässä millaista olisi eurooppalainen tietotekniikka?
https://pitky.fi/2022/05/09/eurooppalaisuus-tietotekniikassa/

Muistakaahan taas ympäristömme normalisoituessa Pitkyn asialliset iltapalat, jos (koska) teillä on uniikkia esiteltävää ja haluatte pirkanmaalaista porukkaa käymään
https://pitky.fi/toiminta/asialliset-iltapalat/

Muistutellaanpa tästäkin, kun aika kuluu aina nopeasti: Projektinhallintapäivä on taas kesäkuun alussa 2023 Tampereen yliopistolla. Tensulle tero.ahtee@tuni.fi voi jo lähetellä esitysehdotuksia ja ajatuksia päivän teemaksi 

Palaillaan,

Matti Vuori, Pitkyn puheenjohtaja

puheenjohtaja@pitky.fi

 

———–

Pitkyn tapahtumat löytyvät aina osoitteesta: http://pitky.fi/f/tapahtumat. Haluatko järjestää asiallisen iltapalan? Ks. https://pitky.fi/toiminta/asialliset-iltapalat/. Entä perustaa kerhon, verkoston tms. Pitkyn alle? Ks. https://pitky.fi/toiminta/miten-perustetaan-uusi-kerho-pitkyn-osaksi/

Tarkempia tietoja TIVIAN ja jäsenyhdistysten tapahtumista: https://tivia.fi/tapahtumat/ Yhä useampi tapahtuma on avoin kaikkien TIVIA:n yhdistysten jäsenille (yleensä merkitty Verkostokortti-logolla) – ja etätapahtumiin on helppo osallistua.

Muista seurata (ja jakaa) Pitkyn somea https://twitter.com/Pitky_ry (siellä jaamme tärkeitä tai kiinnostavia muidenkin asioita), LinkedIn-ryhmä https://www.linkedin.com/groups/1059177/  on olemassa sinunkin viestejäsi varten.