Kuvituskuva - Kirjekuori Pitkyn postimerkillä

Pitkyn jäsenkirje 10/2022 – Syyskokouksen kuulumisia – puheenjohtaja vaihtuu

Valoisaa marraskuuta,

Pitkyn syyskokous pidettiin pe 11.11.2022. Hallituksen puheenjohtajaksi palaa ensi vuonna Anu-Maria Laitinen. Muu hallitus jatkaa melkein samalla kokoonpanolla, vain Markku Mikkasella tulivat sallitut peräkkäiset vuodet täyteen. Lue lisää kokouksesta ja katso kuvat kokousjutusta.

Muuta netissämme:

Tulevaa toimintaa

Vuodenvaihde ja tammikuu ovat perinteisesti olleet vähän hiljaisia, mutta tammikuulle on jo tiedossa kolme tapahtumaa.

Tampereen yliopiston ja Pitkyn perinteinen Testauspäivä järjestetään taas vuoden 2023 toisella viikolla Hervannassa. Ehdottakaa aiheita ja esiintyjiä pääorganisoijalle Hannu-Matti Järviselle hannu-matti.jarvinen@tuni.fi.

Saavutettavuudesta on valmistelussa webinaari 11.1.2023 ja hyvivointialueiden (ICT-)haasteista 18.1.2023 Niistä lisää vähän myöhemmin.

Projektinhallintapäivä järjestetään TAU:n Hervannan kampuksella kesäkuun alkupuolella 2023.

Muistakaahan Pitkyn asialliset iltapalat, jos (koska) teillä on uniikkia esiteltävää tai keskusteltavaa ja haluatte pirkanmaalaista porukkaa käymään. Webinaaritkin tietysti aina kelpaavat https://pitky.fi/toiminta/asialliset-iltapalat/. Ja kaikkea muutakin yhteisöllistä tekemistä kannattaa kehittää. Tapahtumiin ei tarvitse fiksautua.

Somemaailmasta

Twitterin tilanne on herättänyt keskustelua. Mastodonia on usein ehdotettu vaihtoehdoksi, mutta ainakaan toistaiseksi se ei lainkaan toimisi Pitkyn kanavana. Mutta somen maailma ja suhdanteet vaihtelevat, joten seurataan tilannetta.

 

Matti Vuori, Pitkyn puheenjohtaja

puheenjohtaja@pitky.fi

 

———–

Pitkyn tapahtumat löytyvät aina osoitteesta: http://pitky.fi/f/tapahtumat. Haluatko järjestää asiallisen iltapalan? Ks. https://pitky.fi/toiminta/asialliset-iltapalat/. Entä perustaa kerhon, verkoston tms. Pitkyn alle? Ks. https://pitky.fi/toiminta/miten-perustetaan-uusi-kerho-pitkyn-osaksi/

Tarkempia tietoja TIVIAN ja jäsenyhdistysten tapahtumista: https://tivia.fi/tapahtumat/ Yhä useampi tapahtuma on avoin kaikkien TIVIA:n yhdistysten jäsenille (yleensä merkitty Verkostokortti-logolla) – ja etätapahtumiin on helppo osallistua.

Muista seurata (ja jakaa) Pitkyn somea https://twitter.com/Pitky_ry (siellä jaamme tärkeitä tai kiinnostavia muidenkin asioita), LinkedIn-ryhmä https://www.linkedin.com/groups/1059177/  on olemassa sinunkin viestejäsi varten.