Kuvituskuva - Kirjekuori Pitkyn postimerkillä

Pitkyn jäsenkirje 13/2021 – Syyskokokous toi uuden hallituksen ja muita asioita

Hyvää loppusyksyä!

Pitkyn syyskokousta vietettiin taas lähitapahtumana – samalla pienet 55-vuotisjuhlat. Lue kokousraportti:

https://pitky.fi/2021/11/13/pitkyn-syyskokous-taas-lahitapahtumana/

Tosiaan, Pitkyn perustava kokous pidettiin 14.11.1966 ks. https://pitky.fi/wp-content/uploads/sites/16/2020/12/pitky50vjuhlajulkaisu-webversio.pdf sivu 7

Saimme siis ensi vuodelle taas hallituspäivitystä. Vanha hallitus ja pari uutta jäsentä palaveeraavat 14.12., jotta vuodenvaihteeseen ei tule isompaa katkosta (lomaa täytyy toki pitää yhdistysharrastuksissakin). Mutta hallitus ei ole pääpointti, sillä yhdistyksen pitäisi olla alusta jäsenten pyörittämälle toiminnalle. Mitäs siis tekisimme vielä tänä vuonna?

Hallitus on miettinyt mitkä aihepiirit olisivat Pirkamaalle tärkeitä huomioon otettavia. Koitetaan siis toimia varsinkin niiden hyväksi, muita unohtamatta. Tsekkaa ne toimintasuunnitelmasta:

https://pitky.fi/wp-content/uploads/sites/16/2021/11/Toimintasuunnitelma-2022.pdf

Muistahan PM Club -webinaari 29.11.: Ketteryys 2.0 – Mitä kuuluu ketteryydelle. Tilaisuudessa asiasta kertoo Lare Lekman. https://www.pry.fi/tapahtumat/pm_club_ketteryys_2.0_-_mita_kuuluu_ketteryydelle.488.html

Jos et päässyt ”funktionaaliseen iltapalaan”, lue sen raportt:

https://pitky.fi/2021/10/28/haskell-iltapala-juttu/

TIVIA:lla oli liittokokous, jossa oli esillä varsinkin uudistusten odottelua (uusi TIVIA:n palveluportaali). Jäsenmaksuihin ei kajottu. Kiitos edustajillemme Minna Innalalle ja Markku Mikkaselle!

Muistakaahan TIVIA-yhteisön tapahtumathttps://tivia-jasenyhdistykset.fi/tapahtumat/ ja varsinkin meillekin avoimet verkostokorttitapahtumat, kuten Tietosuojaverkoston etäapahtuma 24.11. ja seuraavan pöivän hybridi CIO-ilta.

Ensi vuoden puolella saattaa projektiväkeä kiinnostaa Sytykkeen Hyvä, parempi, PROJEKTI -huippuseminaari 19.-21.1.2022 Silja Symphonyllä: https://www.sytyke.org/huippuseminaari/

Ai niin, jos joku joskus lähettää Pitkylle paperipostia, osoite on muuttunut. Nyt se on:

Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistys

c/o Matti Vuori

Kortteentie 4 B 6

33800 Tampere

Palaillaan,

Matti Vuori, Pitkyn puheenjohtaja

puheenjohtaja@pitky.fi

———–

Pitkyn tapahtumat löytyvät aina osoitteesta: http://pitky.fi/f/tapahtumat. Haluatko järjestää asiallisen iltapalan? Ks. https://pitky.fi/toiminta/asialliset-iltapalat/. Entä perustaa kerhon, verkoston tms. Pitkyn alle? Ks. https://pitky.fi/toiminta/miten-perustetaan-uusi-kerho-pitkyn-osaksi/

Tarkempia tietoja TIVIAN ja jäsenyhdistysten tapahtumista: https://tivia-jasenyhdistykset.fi/tapahtumat/ Yhä useampi tapahtuma on avoin kaikkien TIVIA:n yhdistysten jäsenille (yleensä merkitty Verkostokortti-logolla) – ja etätapahtumiin on helppo osallistua.

Muista seurata (ja jakaa) Pitkyn somea https://twitter.com/Pitky_ry (siellä jaamme tärkeitä tai kiinnostavia muidenkin asioita), LinkedIn-ryhmä https://www.linkedin.com/groups/1059177/ on olemassa sinunkin viestejäsi varten.