Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistys ry

Pitkyn kuukaisittaiset "asialliset iltapalat" jatkuvat!

Kuukausikokoontumiset joka kuukauden neljäs keskiviikko klo 17-19

Pitkyläiset kokoontuvat joka kuukauden neljäs keskiviikko. Ideana on tarjota kiireisille jäsenille tietty rutiini ("tuo iltapäivä pitää varata Pitkylle") ja istua alas työpäivän päätteeksi klo 17 kuulemaan yhtä tai kahta alustusta ja keskustelemaan aiheesta.

Alustusten (luokkaa 30 min) pitäjiksi toivotaan erityisesti jäseniämme, jotka haluavat jakaa osaamistaan tai saada sparrausta tai keskustelua johonkin teemaan liittyen. Kokoontumisia pidetään mielellään myös muiden tiloissa, jolloin voimme samalla tutustua yrityksiin, työpaikkoihin ja kuulla niiden toiminnasta.

Ilmoittakaa ehdotuksia teemoiksi toiminnanjohtajalle (toiminnanjohtaja@pitky.fi). Ehdokkaista kerätään listaa ja niputetan kokoontumisiin sopivassa sovitussa järjestyksessä.

Aiheista

Kaikilla on omia jänniä asioitaan, kenties juuri sinullakin tai työpaikallasi. Tässä on vähän tsekkilistaa yleisesti vuonna 2020 kiinnostavista asioista... tekoäly / koneoppiminen, ohjelmistorobotiikka, data-analytiikka, cyberturvallisuus, fintech, peliala, konttitekniikoiden uudet jutut, uudet ohjelmointikielet ja tavat, mitkä tahansa uudet innovaatiot, yleisten systeemien isot uudistukset, liiketoimintamuotoilu, organisaatio- ja kulttuuriasiat, vihreä ICT,  DevOps, tietosuoja, projektitoiminnan uudet jutut, ICT-koulutuksen uudet jutut jne...

 

 

 

Jokaisesta kokoontumisesta ilmoitetaan erikseen ja niihin ilmoittaudutaan erikseen.

 

Artikkelilaji: